Mountbattenweg 15, 5466 AX Veghel
WEDA HOLLAND BV
BRIJVOERINSTALLATIE
DONKERS TRADING BV
MANIFOLD
BUSCHHOFF NEDERLAND
MALEN EN MENGEN
DONKERS TRADING BV
RVS OPSLAGTANK
WEDA HOLLAND BV | NUTRIX+
WASHPOWER
BUSCHHOFF NEDERLAND
GRONDSTOFAANNAME

Nieuws

Leushoeve in Dalfsen

Voor project Leushoeve in Dalfsen is op ons bedrijf hard gewerkt aan een Weda brijvoer en een Buchhoff maal- en menginstallatie. Leushoeve is een project waar 2.000 zeugen en 10.000 biggen brijvoer krijgen.


Fam. Verhagen locatie Veendam

Fam. Verhagen uit Heesch heeft voor locatie Veendam een nieuwe Weda brijvoerinstallatie en Busschoff maal- en menginstallatie gekocht. Afgelopen periode is er op ons bedrijf hard gewerkt aan deze Busschoff maal- en menginstallatie. Dit gedeelte van de maal- en menginstallatie besaat onder andere uit een 6200 kg droogvoer-menger een een 45 kw hamermolen. De installatie is voorzien voor natte en droge producten.
Tevens wordt er nieuw gebouwd, dit is een uitbreiding van de bestaande stallen.


Fam. Cerpentier in Stekene (BE)

Afgelopen weken hebben wij bij familie Cerpentier in Stekene (BE) een grondstofaanname voor losse grondstoffen geïnstalleerd. 
Deze grondstofaanname heeft een Th. Busschoff GmbH & Co. besturing en beker elevator.


Fam. Verschelde locatie Hansbeke

Familie Verschelde uit Nevele (BE) heeft voor een andere locatie in Hansbeke (BE) een compleet nieuwe Weda brijvoerinstallatie gekocht. Afgelopen periode is er op ons bedrijf hard gewerkt aan deze brijvoerinstallatie en de installatie is inmiddels op transport gegaan naar familie Verschelde. De installatie wordt voorzien van 6 natte en 5 droge opslagsilo's en is ook voorzien van Ibiza-reiniging!
Mede door deze brijvoerinstallatie kan de familie Verschelde nog meer overheerlijk Brasvar vlees produceren.