Mountbattenweg 15, 5466 AX Veghel
WEDA HOLLAND BV | NUTRIX+
BUSCHHOFF NEDERLAND
GRONDSTOFAANNAME
BUSCHHOFF NEDERLAND
MALEN EN MENGEN
DONKERS TRADING BV
RVS OPSLAGTANK
WEDA HOLLAND BV
BRIJVOERINSTALLATIE
WASHPOWER
DONKERS TRADING BV
MANIFOLD

Nieuws

Fam. Cerpentier in Stekene (BE)

Afgelopen weken hebben wij bij familie Cerpentier in Stekene (BE) een grondstofaanname voor losse grondstoffen geïnstalleerd. 
Deze grondstofaanname heeft een Th. Busschoff GmbH & Co. besturing en beker elevator.


Fam. Verschelde locatie Hansbeke

Familie Verschelde uit Nevele (BE) heeft voor een andere locatie in Hansbeke (BE) een compleet nieuwe Weda brijvoerinstallatie gekocht. Afgelopen periode is er op ons bedrijf hard gewerkt aan deze brijvoerinstallatie en de installatie is inmiddels op transport gegaan naar familie Verschelde. De installatie wordt voorzien van 6 natte en 5 droge opslagsilo's en is ook voorzien van Ibiza-reiniging!
Mede door deze brijvoerinstallatie kan de familie Verschelde nog meer overheerlijk Brasvar vlees produceren.


Nieuwe innovatie van Weda in Nederland

Bij varkensfokbedrijf Witlox in Haaren (bij de ouders van onze medewerker Teun) heeft Teun samen met het Weda Holland Team op de bestaande voerinstallatie een Weda Optimum Doseersysteem geïnstalleerd. Wanneer de zeug met haar neus de sensor aanraakt geeft het doseersysteem regelmatig een klein portie voer. Het grote voordeel hiervan is dat het voer in de trog altijd vers is en de bakken niet handmatig leeggemaakt hoeven te worden. Dit bespaart arbeid en voerkosten. Ook is deze installatie voorzien van Smart.Light. Smart.Light is een kleine Led lamp. Door de verschillende kleuren kan de dierverzorger direkt in de stal de voeropname zien. Dit bespaart tijd bij de controle en er is meer aandacht voor de dieren die minder eten.